Välkommen till Rosenmetoden

Touching the Body - Reaching the Soul
 
 

Jag bor och har mottagning i Mellbystrand, i södra Halland, och har arbetat med Rosenmetoden sedan 1988 då jag började mitt praktikår. Två år senare blev jag godkänd Rosenterapeut och fick mitt certifikat från Roseninstitutet i USA.

Jag är medlem i Rosenmetodens Yrkesförbund i Sverige, arbetar enligt deras etiska regler och har tystnadsplikt. Jag har ansvarsförsäkring och F-skattesedel.

En behandling varar ca 50 minuter, med avslut och ett kort samtal räkna med en timme.Priser inklusive moms

Rosenbehandling   600 kr

Samtal och rådgivning   400 kr per timme

Återbud mindre än 24 timmar före bokad tid och uteblivande debiteras.

Behandling enligt Rosenmetoden är godkänd av Skatteverket som avdragsgill kostnad för företag. Det gör det möjligt för arbetsgivare att betala för behandlingar och göra avdrag för friskvård.


Hos mig kan du få behandling i en miljö som är avstörd  från elektromagnetisk strålning och fri från dofter och kemikalier.

Läs mer om doft- och kemikalieöverkänslighet på

www.doftoverkanslig.se

www.doftfri.se

www.mcsforeningen.dk

Doft- och kemikalieöverkänslighet, MCS och SHR

Jag har erfarenhet och kunnande när det gäller doft- och kemikalieöverkänslighet, MCS (multiple chemical sensitivity) och SHR (sensorisk hyperreaktivitet). Jag ger råd och vägledning, även på telefon.

Doft- och kemikalieöverkänslighet är stressande för kroppen och psyket.  Behandling enligt Rosenmetoden kan vara till hjälp, eftersom det  är avslappnande, minskar stressen och skapar harmoni och balans i kroppen.

Det är också viktigt att bli medveten om vad som utlöser överkänslighetsreaktioner och att stärka kroppens näringsupptag.
Att tänka på innan du kommer för behandling

se under fliken ATT TÄNKA PÅ


Cert. Rosenterapeut och naturterapeut

Laila M Lillienberg, Mellbystrand

0430-25570

Home
Rosenmetoden
Behandlingen
Om mig
Att tänka på
Kontakt
All Rights Reserved...